Verhalen van waarde. Ervaringen van cliënten.


Terug uit burnout...

Door langdurige en veelvuldige lichamelijke klachten kwam ik bij Christel terecht.
Bleek dat mijn lichamelijke klachten een voorbode waren voor een burn-out die me enkele maanden buiten strijd zette. Al snel merkte ik dat mijn “pijntjes allerlei” afnamen na enkele behandelingen. Wat me het meest bijblijft, is dat er op een bepaald moment ook verandering kwam in mijn denken. Ik zat vast in mijn slachtofferrol en na een behandeling werd me dit opeens helemaal duidelijk en vond ik plots de kracht om hier uit te stappen. Er was tijdens de behandeling duidelijk iets gebeurd. Wat, kan ik niet verklaren maar het gevoel dat ik toen had, vergeet ik nooit. Van het ene moment op het andere ging ik van ‘slachtofferrol’ naar ‘verantwoordelijkheid’.
Weten dat er iets moet veranderen is één ding maar voelen dat er ook werkelijk iets verandert, is van een heel ander niveau. Mij hoef je niet meer te overtuigen van de waarde en kracht van shen bodywork :-). Dankjewel Christel!
M.


Via lichaamswerk naar meer energie en een succesvolle business.

De coaching door Christel is zeer goed en van onschatbare waarde.  Ze is zeer klantgericht en biedt een persoonlijke aanpak.

Zit je vol opborrelende ideeën over jouw professioneel project, maar krijg je er geen structuur in, dan helpt ze jou stap per stap om jouw ideeën om te zetten in concrete realisaties. 

Christel biedt ook een enorme meerwaarde over hoe op een authentieke manier te prospecteren en ook contracten binnen te halen. Ze werkt op maat: Coaching op de zaken, waar jij coaching nodig hebt. Geen standaardprogramma dus dat op iedereen wordt toegepast. Wel maatwerk. Ze leerde me op korte termijn en op mijn ritme de zaken bij, waar ik nood aan had.  

Haar aanpak is no-nonsense en praktisch.  Ze stuurt je niet wandelen met een reeks aan to do's, waar je dan toch niet toe komt. Integendeel, ze werkt samen me jou de zaken uit, die jij wenst.

Ik raad Christel zeker aan, zowel voor wie van plan is een eigen zaak op te starten, als voor ervaren ondernemers die hun business naar het volgende niveau willen tillen en zichzelf op een authentieke manier op de markt wensen te profileren.

Door Christel's coaching, haalde ik al snel offertes binnen en zijn prospects overtuigd van mijn kwalitatieve dienstverlening en authentieke aanpak.  En dit door haar echt prijs-kwaliteit aanbod.

Ik ben Christel dankbaar dat m'n business op korte termijn uit de startblokken is geschoten, daar waar ik voor haar coaching boordevol ideeën zat maar die niet vertaald kreeg in concrete opdrachten bij klanten. Zij maakte voor mij dat verschil.

Ann Jacob - Jacon Legal