Zo boven, zo beneden, zo beneden, zo boven
— De wet van de Overeenstemming - De Kybalion
 

Ruimte voor ontspanning, letterlijk en figuurlijk

 

Ik zocht een ruimte waar je warmte, licht, lucht en rust vindt en koos voor de bouw van een houtskelet huisje naast onze gezinswoning. Een ruimte waar je je goed voelt en je ook letterlijk direct tot rust kan komen.

Eco materialen, een kachel in de winter die een heerlijke warmte geeft, open ramen in de zomer, grote schuiframen die licht binnenlaten en toch de nodige privacy bieden dankzij linnen gordijnen, midden in de natuur omgeven door hagen waar vogels fluiten...

Je wordt ontvangen met een theetje die in het seizoen wel kruiden uit de tuin kan bevatten. De dikke futon waarop ik behandel (zowel op de grond als op de tafel) is gemaakt van bio katoen, een body cushion zorgt voor een zeer comfortabele en ideale houding tijdens buik- of zij-lig (ook voor zwangere vrouwen), zachte dekentjes verpakken je als je t'fris krijgt en extra kussens vergroten je comfort tijdens een behandeling.

Jouw comfort en goed gevoel krijgt alle aandacht.

Een "hartelijk dank" aan mijn man is hier zeker op z'n plaats. Zijn passie voor hout en zijn doorzettingsvermogen heeft de verwezenlijking van mijn praktijkruimte mede mogelijk gemaakt. :-)