...en het is belangrijk dat we niet vergeten dat de gevolgen van onze handelingen volledig afhangen van de intentie of motivatie erachter en niet van hun omvang.
— Sogyal Rinpoch - Tibetaans boeddhist - 1994
 

Elke oorzaak heeft zijn gevolg, en elk gevolg heeft zijn oorzaak.

 

Dikwijls komen mensen in de praktijk met klachten die geen direct aanwijsbare oorzaak hebben en waarmee de patiënt "moet leren leven". Energieverlies waarvoor geen direct aantoonbare reden is, gepieker met spierpijnen, hoofdpijn of andere ongemakken als gevolg...of mensen komen gewoon om te genieten, omdat een behandeling bijdraagt aan algemeen welzijn en persoonlijke ontwikkeling.

De lijst van klachten waarvoor een behandeling kan werken is zeer uitgebreid. De lijst hieronder geeft een indicatie op basis van de meest voorkomende klachten.

  • Spierspanning, restrictie in gewrichten, tendinitis en post-traumatisch pijnen (veelal onbewust)...
  • Nervositeit en chronische vermoeidheid, stress, angst, verstoorde slaap, moeilijkheid met ademhaling, depressie en burnout...
  • Hoofdpijn van verschillende aard, migraine, tandenknarsen,...
  • Aandoening van luchtwegen, sinusitis, hyperventilatie...
  • Verstoorde spijsvertering...
  • Problemen van circulatie, zware benen...

Shen bodywork is open voor iedereen, van jong tot oud. Kinderen, ouderen, (zwangere) vrouwen en mannen. Elke behandeling is anders en wordt aangepast aan je nood van dat moment.

Indien ik je niet kan verder helpen, verwijs ik je in de mate van het mogelijke graag verder. Aarzel niet contact op te nemen indien u een vraag heeft.