Christel Colson

Xtel I de kunst van het aanraken

 
 
 
_DSC9953.jpg
 
 

Mijn naam is Christel.

“De kunst van het aanraken” … het heeft best lang geduurd eer ik deze slagzin durfde gebruiken. 10 jaar heb ik letterlijk getraind in de kunst van het aanraken. Die passie groeide vanuit mijn eigen verhaal. Een verhaal van burnout, een giga wake-up call waardoor mijn lichaam niet meer mee wilde en mijn mind maar bleef doorgaan. Ik ben een doorzetter en zette dus ook heel lang door in het halsstarrig vasthouden van wat ik niet kan loslaten. Tot ik uiteindelijk merkte dat niets werkte en toen pas liet ik los en volgde wat kwam, mijn intuïtie.

Vanaf dat punt veranderde mijn leven. Een keerpunt. Een switch! Mijn groeiproces heeft geleid tot het ontstaan van Xtel I de kunst van het aanraken.

Er bestaat een manier om je immuunsysteem en je vitaliteit te (re-)activeren. Je hebt alle antwoorden in je. het is mijn job om jouw potentieel aan te raken in die mate dat je lichaam de mogelijkheid krijgt om te helen. Je hoofd gebruik je daarbij om je ORIËNTATIE en je focus helder te krijgen. Een gigantische troef die wij, als mens, hebben.

Ik hou ervan om dingen die aanstekelijk werken te delen met het doel je te inspireren om zelf aan de slag te gaan in het creëren van een beter leven voor jezelf.

Body - wat ik doe, hoe ik werk, voor wie en voor wat.

Mind - welk soort coaching vind je bij Xtel.

Soul - alles wat mijn zieltje deugd doet en wat ik graag met je deel. Deze pagina is nog in opbouw. Je kan je inschrijven voor de nieuwsbrief indien je op de hoogte gehouden wil worden.

Van harte welkom op mijn site.

 

 

"
Mijn handen
jouw wezen

genieten en genezen

onze woorden en daden
maken verhalen van waarde

voor ont-moeten
verdiepen
ont-haasten
of gewoon genieten

/  Christel Colson  /

 

 

Achtergrond

Een lange rustperiode als gevolg van burnout leidde in 2009 tot een volledige heroriëntering. Vanuit de zoektocht naar mezelf ontwikkelde mijn passie voor lichaamswerk en zo ontstond “xtel I de kunst van het aanraken”.

Ik gaf mijn job in de telecom sector op en startte als massagetherapeute. Snel had ik honger naar meer. Shiatsu opende een nieuwe wereld. Ik verdiepte me in de oosterse geneeskunst en haalde mijn diploma als shiatsu therapeute. Via bijscholingen kwam ik in Zwitserland terecht voor Shen Master Training, een volwaardig alternatief voor de klassieke osteopathie en een training in waarnemen. De afgelopen jaren reisde ik, ging in de leer bij meesters in Thailand voor o.a. Chi nei Tsang of orgaanmassage en het behandelen van shock en trauma. Ik volgde verschillende coaching opleidingen en ook een jaar “natuurlijk koken” om wijzer te worden in evenwichtig koken.

Een ontzettend boeiend traject dat vandaag resulteert in een unieke en eigenwijze manier van werken waar lichaam en geest altijd gecombineerd worden.

Levenslang leren is mijn moto en wat ik al die jaren geleerd heb, deel ik graag met jou.

In mijn praktijk kan je terecht voor behandeling en coaching. Vanuit een diepe verbinding luister ik naar jouw verhaal én naar je lichaam. Ik hou van schoonheid en vertaal dat doorheen de taal van mijn handen in lichaamswerk dat je laat stralen.

 

 

"
Dag Christel,
Eerst en vooral, bedankt voor de twee heel goede behandelingen die ik heb gekregen en de goede raad. Ik heb werkelijk heel veel verschil gevoeld na de tweede behandeling: veel soepeler ( merkbaar in de ping-pong, ik ben veel beter aan ‘t spelen!) en geen pijn meer!
Ik breng nu ook wat meer discipline op om thuis wat kleine oefeningen te doen...zonder te forceren. 😉

/  Ghislain - tevreden  /

 

 
_DSC0065.jpg
 

Opleiding

Ik ben Shen Master. In lichaamswerk combineer ik oosterse en westerse technieken én principes doorheen “Shen”, wat letterlijk betekent: bewustzijn van het hart. Als coach is het mijn doel je focus helder te krijgen en je uit te nodigen naar je intuïtie te luisteren om zodoende dichter bij jezelf te komen.


Body

Shen Master training

Shiatsu therapeute

Chi Nei Tsang behandelaar

do-in yoga teacher

Mind

Burnout-boreout coach

Psycho-energetisch practitioner

ervaringsdeskundige burnout