Mijn naam is Christel.

“De kunst van het aanraken” … het heeft best lang geduurd eer ik deze slagzin durfde gebruiken. 10 jaar heb ik letterlijk getraind in de kunst van het aanraken. Die passie groeide vanuit mijn eigen verhaal. Een verhaal van burnout, een giga wake-up call waardoor mijn lichaam niet meer mee wilde en mijn mind maar bleef doorgaan. Ik ben een doorzetter en zette dus ook heel lang door in het halsstarrig vasthouden van wat ik niet kan loslaten. Tot ik uiteindelijk merkte dat niets werkte en toen pas liet ik los en volgde wat kwam, mijn intuïtie.

Vanaf dat punt veranderde mijn leven. Een keerpunt. Een switch! Mijn groeiproces heeft geleid tot het ontstaan van Xtel I de kunst van het aanraken.

Er bestaat een manier om je immuunsysteem en je vitaliteit te (re-)activeren. Je hebt alle antwoorden in je. het is mijn job om jouw potentieel aan te raken in die mate dat je lichaam de mogelijkheid krijgt om te helen. Je hoofd gebruik je daarbij om je ORIËNTATIE en je focus helder te krijgen. Een gigantische troef die wij, als mens, hebben.

Ik hou ervan om dingen die aanstekelijk werken te delen met het doel je te inspireren om zelf aan de slag te gaan in het creëren van een beter leven voor jezelf.

Body - wat ik doe, hoe ik werk, voor wie en voor wat.

Mind - welk soort coaching vind je bij Xtel.

Soul - alles wat mijn zieltje deugd doet en wat ik graag met je deel. Deze pagina is nog in opbouw. Je kan je inschrijven voor de nieuwsbrief indien je op de hoogte gehouden wil worden.

Van harte welkom op mijn site.