Achtergrond

Een lange rustperiode als gevolg van burnout leidde in 2009 tot een volledige heroriëntering. Vanuit de zoektocht naar mezelf ontwikkelde mijn passie voor lichaamswerk en zo ontstond “xtel I de kunst van het aanraken”.

Ik gaf mijn job in de telecom sector op en startte als massagetherapeute. Snel had ik honger naar meer. Shiatsu opende een nieuwe wereld. Ik verdiepte me in de oosterse geneeskunst en haalde mijn diploma als shiatsu therapeute. Via bijscholingen kwam ik in Zwitserland terecht voor Shen Master Training, een volwaardig alternatief voor de klassieke osteopathie en een training in waarnemen. De afgelopen jaren reisde ik, ging in de leer bij meesters in Thailand voor o.a. Chi nei Tsang of orgaanmassage en het behandelen van shock en trauma. Ik volgde verschillende coaching opleidingen en ook een jaar “natuurlijk koken” om wijzer te worden in evenwichtig koken.

Een ontzettend boeiend traject dat vandaag resulteert in een unieke en eigenwijze manier van werken waar lichaam en geest altijd gecombineerd worden.

Levenslang leren is mijn moto en wat ik al die jaren geleerd heb, deel ik graag met jou.

In mijn praktijk kan je terecht voor behandeling en coaching. Vanuit een diepe verbinding luister ik naar jouw verhaal én naar je lichaam. Ik hou van schoonheid en vertaal dat doorheen de taal van mijn handen in lichaamswerk dat je laat stralen.