De coaching door Christel is zeer goed en van onschatbare waarde. Ze is zeer klantgericht en biedt een persoonlijke aanpak.

Zit je vol opborrelende ideeën over jouw professioneel project, maar krijg je er geen structuur in, dan helpt ze jou stap per stap om jouw ideeën om te zetten in concrete realisaties.

Christel biedt ook een enorme meerwaarde over hoe op een authentieke manier te prospecteren en ook contracten binnen te halen. Ze werkt op maat: Coaching op de zaken, waar jij coaching nodig hebt. Geen standaardprogramma dus dat op iedereen wordt toegepast. Wel maatwerk. Ze leerde me op korte termijn en op mijn ritme de zaken bij, waar ik nood aan had.

Haar aanpak is no-nonsense en praktisch. Ze stuurt je niet wandelen met een reeks aan to do's, waar je dan toch niet toe komt. Integendeel, ze werkt samen me jou de zaken uit, die jij wenst.

Ik raad Christel zeker aan, zowel voor wie van plan is een eigen zaak op te starten, als voor ervaren ondernemers die hun business naar het volgende niveau willen tillen en zichzelf op een authentieke manier op de markt wensen te profileren.

Door Christel's coaching, haalde ik al snel offertes binnen en zijn prospects overtuigd van mijn kwalitatieve dienstverlening en authentieke aanpak.

Ik ben Christel dankbaar dat m'n business op korte termijn uit de startblokken is geschoten, daar waar ik voor haar coaching boordevol ideeën zat maar die niet vertaald kreeg in concrete opdrachten bij klanten. Zij maakte voor mij dat verschil.

- Ann Jacob - Jacon Legal