Xtel is 10 jaar en dat gaan we vieren.

 

Dankjewel voor 10 jaar

vertrouwen,

delen,

feedback,

(mee-)groeien,

en voor zoveel meer

Ik geniet van elk moment in mijn praktijk en jij maakt daar deel van uit!

Dankjewel.

 
 

Ik geloof het amper zelf. Hoe vier ik deze verjaardag? Het is te mooi om voorbij te laten gaan. Mijn creatieve geest heeft tal van ideeën.

Ik ben stapje voor stapje gegroeid, samen met jullie, in de warmte van mijn praktijkruimte. 10 jaar opleiding, training en reizen op een pad dat begon in de zoektocht terug na burnout hebben me dieper naar binnen bracht en dichter bij mezelf dan ik ooit had gedacht. Vorige maand studeerde ik af in Zwitserland als Shen Master Practitioner en alle puzzelstukjes klikten in elkaar. De tijd is aangebroken om naar buiten te komen in de wens om met jullie te delen wat ik geleerd heb. En dat wil ik doen op zo’n manier dat het aanstekelijk werkt.

Ik voel vooral gigantisch veel dankbaarheid en da’s waar ik start. Dankjewel voor je aanwezigheid. Zonder jou was het niet gelukt.


Cadeautje voor mijn verjaardag

Bij je volgend bezoek in de praktijk krijg je een cadeautje, omdat ik jarig ben en omdat ik je graag wil inspireren: een kaartenset met 5 do-in meridiaan strekkingen. Op elke kaart staat een tekening die aangeeft hoe de beweging eruit ziet en wordt de stretch ook beschreven zodat je makkelijk thuis aan de slag kan. De eerste keer dat ik bewust stretchtte en de deugd daarvan voelde was toen ik mijn kat, ons Loeke, nadeed. Het was een “bewuste stretch” omdat ik er met heel mijn aandacht bij was. In die zin was ons Loe echt wel een leermeester in mijn genezingsproces na burn-out. Pas veel later in mijn opleiding shiatsu snapte ik het belang van strekken van je meridianen. De kaartjes zijn een uitnodiging voor je om deze lente ook te beginnen. Meer hierover komt nog in volgende schrijfsels.

10 jaar: Yes, ik ben in de puber-tijd aangekomen! Van snotneus naar puber :-). Dat wordt wat!

IMG_3425.jpg

Stretch je fit samen met Pi !

Bij je volgend bezoek krijg je een cadeautje*. Een kaartenset met meridiaan strekkingen per element, made by Christel (Xtel). De lente is het perfecte moment om met stretchen te beginnen.

“Wie is Pi?”, .… wil je dat graag weten? Dat verhaal vertel ik je binnenkort via de nieuwsbrief!

*zolang de voorraad strekt ;-)


Wat is er nog nieuw bij Xtel?

 
 

Online je afspraak maken

Sinds kort vind je een online kalender terug op www.xtel.be en de ervaring leert nu al hoe makkelijk het is, voor jou én voor mij. En da’s exact de bedoeling. Aangezien ik de telefoon niet opneem als ik werk, vraagt het doorgaans makkelijk meer dan 1 telefoontje of verschillende sms’jes om elkaar te pakken te krijgen. Dat is makkelijk opgelost met een online agenda. Simpliciteit is een van mijn waarden en deze agenda past daar perfect in. ‘t Is zo gepiept.

Een automatisch mailtje ontvang je ter bevestiging van je afspraak en ook een paar dagen voor je afspraak krijg je een herinnering dat de afspraak eraan komt.

Laat me weten hoe je ervaring is met de tool?

Dankje voor je feedback!

 

Nieuwsbrief

Via een nieuwsbrief houd ik je op de hoogte van verdere nieuwtjes, tips, leuke ervaringen, uitnodigingen, etc. De tijd van vieren en delen is aangebroken voor mij. Schrijf je hieronder in als je mijn schrijfsels wil ontvangen.


Geniet van de zonnige lenteweek, de opkomende energie en creativiteit die daarbij hoort.

Mijn dag is goed begonnen met een heerlijk ontbijtje en met de tekst “The world is my playground” op mijn favoriete scheurkalender. Kan niet beter! Van die kleine dingen word ik gelukkig en net die ga ik de komende tijd met je delen op zo’n manier dat het aanstekelijk werkt. Let’s play ;-) !

Ik wens je een prachtige week.

Tot gauw,

Christel