Mijn handen
jouw wezen

genieten en genezen

onze woorden en daden
maken verhalen van waarde

voor ontmoeten
verdiepen
onthaasten
of gewoon genieten
— Christel colson
 
 

Mijn naam is Christel. Een lange rustperiode als gevolg van burnout leidde in 2009 tot een volledige heroriëntering en het ontstaan van  Xtel - de kunst van het aanraken in.

Ik startte als massagetherapeute en had snel honger naar meer. Ik verdiepte me in Shiatsu, de oosterse geneeskunst en haalde mijn diploma als shiatsu therapeute. Via bijscholingen kwam ik in Zwitserland terecht voor Shen Master Training, een alternatief voor osteopathie en een training in waarnemen. De afgelopen jaren reisde ik, ging in de leer bij meesters en Thailand voor o.a. orgaanmassage en behandelen van shock en trauma. Ik volgde verschillende coaching opleidingen ter aanvulling. De zoektocht naar mijzelf en mijn passie voor lichaamswerk werden mijn beroep.

Levenslang leren is mijn moto en wat ik al die jaren geleerd heb, deel ik graag met jou.

In mijn praktijk kan je terecht voor behandeling en begeleiding. Vanuit een diepe verbinding luister ik naar jouw verhaal én naar je lichaam.

Workshops zijn een mooie aanvulling voor elkeen die met een open geest en veel goesting wil “ervaren”, groeien in bewustzijn en werken aan de samenhang tussen lichaam en geest.

Van harte welkom!

Christel