Mijn handen
jouw wezen

genieten en genezen

onze woorden en daden
maken verhalen van waarde

voor ontmoeten
verdiepen
onthaasten
of gewoon genieten
— Christel colson
 
 

Mijn naam is Christel. Een lange rustperiode als gevolg van burnout leidde in 2009 tot een volledige heroriëntering. Vanuit de zoektocht naar mezelf ontwikkelde mijn passie voor lichaamswerk en zo ontstond “xtel I de kunst van het aanraken”.

Ik startte als massagetherapeute en had snel honger naar meer. Shiatsu opende een nieuwe wereld. Ik verdiepte me in de oosterse geneeskunst en haalde mijn diploma als shiatsu therapeute. Via bijscholingen kwam ik in Zwitserland terecht voor Shen Master Training, een alternatief voor osteopathie en een training in waarnemen. De afgelopen jaren reisde ik, ging in de leer bij meesters en Thailand voor o.a. orgaanmassage en behandelen van shock en trauma. Ik volgde verschillende coaching opleidingen en ook een jaar macrobiotiek om wijzer te worden in natuurlijk en evenwichtig koken.

Een ontzettend boeiend traject dat vandaag resulteert in een unieke en eigenwijze manier van werken.

Levenslang leren is mijn moto en wat ik al die jaren geleerd heb, deel ik graag met jou.

In mijn praktijk kan je terecht voor behandeling en coaching. Vanuit een diepe verbinding luister ik naar jouw verhaal én naar je lichaam. Ik hou van schoonheid en vertaal dat doorheen de taal van mijn handen in lichaamswerk dat je laat stralen.

Van harte welkom!

Christel