Toen ik bij mijn burnout hulp zocht bij een dokter en psychologe werd mij via via ook sessies shiatsu bij Christel aangeraden om mij te helpen ontspannen . Al bij het eerste telefonisch contact had ik een goed gevoel en dat is niet meer weggegaan. Opgesloten in mezelf met een muur er om heen, vatte ik mijn eerste sessie aan met knikkende knieën maar ik werd op een aangename manier tot rust gebracht. Ik wist niet wat ik mocht verwachten maar verwachtte ergens wel veel gezien de goeie feedback die ik hoorde van anderen. Ze heeft ze allemaal overtreffen vanaf de eerste minuut.  

In het begin probeerde ik te volgen en alles te vatten wat er gebeurde, wat ze deed en wat het met mij deed. Ik had veel bijkomende vragen. Nu laat ik alles gebeuren en geniet van haar kunst en hetgeen het doet met mijn lichaam en geest. 

Wat mij na drie jaar nog steeds raakt is haar professionaliteit en  passie voor haar “vak”, niet alleen het aanraken zelf maar ook het luisteren, de gerichte vragen en hier en daar wat raad, oefeningen voor thuis, zorgen voor een “uniek “ totaal pakket die van mij een ander mens heeft gemaakt. Ze verliest het individu niet uit het oog. Elke behandeling is anders en gaat die bij mij steeds dieper. En ik? 

Ik voel mij beter als ooit en luister veel meer naar mijn lichaam en geest. 

Ondertussen ga ik al geruime tijd niet meer naar de psychologe en is de dokter alleen nog nodig om een griepje te bezweren. Naar een afspraak met Christel kijk ik elke maand uit. 

Dank u Christel en tot binnenkort, 

Stefan